De vastgoed trends voor 2020

Eenvoudig investeren in vastgoed

Bent u al flink in het investeren in vastgoed? Of wilt u daar het komende jaar mee gaan beginnen? Dan wilt u natuurlijk op de hoogte blijven van de verwachte trends in vastgoed van 2020. Hier vertellen wij u graag wat meer over.

Vastgoed investeren via crowdfunding

Investeren in vastgoed wordt steeds populairder, alleen willen banken het niet meer financieren. Daarom kiezen steeds meer vastgoed ondernemers voor crowdfunding. Er zijn speciale organisaties die zich hierin hebben gespecialiseerd. Hier staan betrouwbare en vakkundige vastgoedprofessionals, vermogensbeheerders en financieel specialisten klaar om advies te geven over investeren in vastgoed. De eenvoudige bereikbaarheid, persoonlijke adviezen en lage risico’s maken vastgoed investeren via crowdfunding ook erg populair voor particulieren. Dit is dan ook zeker een trend die we nog veel terug zullen zien komen in 2020.

Ontwikkelingen in de technologie

Online investeren via crowdfunding is niet de enige ontwikkeling in de technologie waarvan we verwachten dat het in trend in vastgoed is in 2020. Het komende jaar wordt namelijk het jaar van innovatie! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vinden van nieuwe huurders. Door ‘big data’ kan er veel gerichter gezocht worden naar een huurder die precies past bij het pand. Als investeerders vindt u op deze manier veel eenvoudiger een interessant beleggingspand.

Duurzaam wonen in 2020

De grote trend van vastgoed in 2020? Wij verwachten dat dit duurzaam wonen gaat worden! Het milieu en de klimaatverandering speelt tegenwoordig een ontzettend grote rol in de maatschappij. De vraag naar duurzame woningen, gemaakt van duurzame materialen, wordt dan ook steeds groter. Ook is gas minder aantrekkelijk (mede door de steeds duurder wordende gasprijzen) en laten steeds meer mensen zonnepanelen op hun woning leggen. Gaat u investeren in vastgoed in 2020? Dan raden wij zeker aan om hier op te letten.

Trends in vastgoed van 2020

Bent u op zoek naar een interessant beleggingspand dat mee kan met de nieuwe trends van 2020? Neem dan eens contact op met een specialist die u hierin kan adviseren. Zij hebben vaak ook een interessante portefeuille met panden die aan de trends voor vastgoed in 2020 voldoen!