Het snel aanpakken van wanbetalers!

Zoals bekend is de economie niet gunstig de laatste jaren. Het is van belang dat facturen die niet betaald zijn, zo snel mogelijk worden betaald. Bedrijven krijgen het anders steeds lastiger om bijvoorbeeld salarissen en rekeningen te betalen terwijl ze er helemaal niks aan kunnen doen. Het inschakelen van een incassobureau is een manier om uw wanbetalers aan te pakken en het geld terug te krijgen waar u recht op heeft.

Incassobureau met persoonlijke benadering.

Niet elk incassobureau is hetzelfde. Een incassobureau die debiteuren op een persoonlijke manier benaderen zijn het beste. Een voorbeeld daarvan is Centraal Nederlands Incassobureau. Meestal worden zaken dan meteen opgelost. Is dit niet het geval dan worden er andere manieren toegepast om het niet betaalde geld te ontvangen. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen voor het inschakelen van een deurwaarder die ook aanmaningen verstuurd. Zo komt er meer druk op de wanbetaler en zal de betaling sneller worden uitgevoerd. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een wanbetaler hier ook niet naar luistert. Dan wordt de laatste en zwaarste oplossing gehanteerd en dat is de wanbetaler voor de rechter slepen. Voor elke zaak wordt er een gespecialiseerd persoon neergezet die met veel persoonlijkheid u verder helpt. Alle vragen of opmerkingen kunnen met deze persoon besproken worden. Dit vind je niet bij veel incassobureaus en is dan ook vrij uniek. De regel no cure-no pay wordt ook toegepast. Dit gebeurt alleen als een zaak niet kan worden opgelost. Echter zal dit zelden voorkomen en wordt er door vele doorzettingsvermogen gezorgd dat het geld op zijn plaats komt.

Na een zaak wordt het geld zo snel mogelijk overgemaakt naar de rekening van het bedrijf. Het is belangrijk dat alle goed verloopt. Via verschillende medewerkers kunt u meer informatie verkrijgen over de verschillende diensten en werkzaamheden die een incassobureau uitvoert.