Hulp nodig van een incassobureau?

Heeft u een huurder die weigert te betalen of een anderbedrijf dat z’n maandelijkse termijn maar niet over wil maken en u bent ten einde raad. Dan is het tijd voor een incassobureau zij zorgen er kosten wat het kost voor dat u uw geld weer terug krijgt vaak zelfs met een no cure no pay regeling dit betekent dat als ze u niet kunnen helpen of geen resultaten boeken u niet hoeft te betalen. In de volgende blog gaat u lezen over incassobureau’s in Nederland en de service die ze bieden.

B2B incasso

Heeft u zelf een bedrijf maar bent u ook van anderen bedrijven afhankelijk en willen deze bedrijven u niet betalen dan kan dit een lastig probleem zijn om zelf op te lossen. Daarom is het vaak handig om ook voor deze zaken een incassobureau in te schakelen zei zullen samen met u een plan van aanpak maken over hoe de situatie aangepakt kan worden. Dit zijn vaak lastige zaken maar de meeste incassobureau;s beschikken over veel ervaring en rechten zo kunnen ze faillissement verklaren en hebben ze juridsche rechten dus een zaak is meestal redelijk snel opgelost en zo bespaart dit u ook kosten.

Wat kost het

Waar u eerst naar moet kijken als u een incassobureau inschakelt is de no cure no pay regeling als deze aanwezig is vraag dan een offerte aan en kijk wat het kost probeer zelf ook zoveel mogelijk te vergelijken met verschillende incassobureau’s. Bij sommigen incassobureau’s is het ook zo dat u zelf bijnaar niks hoeft te betalen omdat de kosten verhaald kunnen worden op de wanbetaler. Heeft u meer vragen over dit onderwerp of wilt u nog wat extra informatie over dit onderwerp ga dan naar deze site.