post

Makelaardij Zuid-Holland

Makelaardij Zuid-Holland

Zoek en vind een makelaardij in Zuid-Holland

Wilt u graag verhuizen binnen uw provincie Zuid-Holland? Maak het dan voor uzelf niet al te moeilijk en schakel een goede makelaardij in Zuid-Holland in. Deze makelaardij helpt u bij het vinden van een woning die u kunt kopen of huren met de verkoop en/of verhuur van uw huidige woning. Als u die heeft tenminste. Met een makelaardij in Zuid-Holland weet u zeker dat ze uw regio goed kennen en u van optimaal advies kunnen voorzien. In dit blog leggen we uit wat de lokale makelaardij voor u kan betekenen.

Kopen en/of huren van een huis in Zuid-Holland

Als Zuid-Holland uw favoriete provincie of regio is, dan kan het best lastig zoeken zijn naar een geschikt huis en een goede makelaardij in Zuid-Holland. Als u die laatste wel kunt vinden, bent u al halverwege. Een makelaardij in Zuid-Holland helpt u namelijk met het vinden van een geschikte woning die aansluit op uw wensen en financiële mogelijkheden. Zo’n makelaardij heeft kennis van de lokale markt en kan u ondersteunen tijdens onderhandelingen rond de aankoop van een huis. Zo heeft u geen zorgen rondom de zoektocht naar het huis van uw wensen. En of het nu gaat om een koopwoning of een huurwoning; een topklasse makelaardij in Zuid-Holland kan u met beide categorieën woningen van dienst zijn.

Woning verkopen

Heeft u een eigen woning in Zuid-Holland? Dan moet u die eerst verkopen voordat u een andere woning kunt kopen. Zelf verkopen geeft veel goede en mogelijke valkuilen waar u liever niet intrapt. Een makelaardij in Zuid-Holland kent het klappen van de zweep en weet precies hoe dit allemaal moet. Wat een makelaardij in Zuid-Holland voor u kan doen, is onder andere het volgende:

  • Vraagprijs voor uw woning bepalen
  • Publiciteitsplan opstellen
  • Verkoopklaar maken van uw woning
  • Bezichtigingen inplannen en uitvoeren
  • Procesbegeleiding
  • Meekijken bij het ondertekenen van de koopakte
  • Met u naar de notaris gaan

Woning verhuren in Zuid-Holland

Verhuurt u liever uw woning? Dat kan natuurlijk ook. Een goede makelaardij in Zuid-Holland heeft ook alle kennis in huis als het gaat om het verhuren van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen. Zo hoeft u zelf eigenlijk niets te doen. De makelaardij zoekt voor u een passende huurder.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een goede contactformulier.

post

Een stappenplan voor goed hypotheekadvies

Hoe komt u tot een goed hypotheekadvies?

Iedereen wilt een mooi huis kunnen kopen. U toch ook? Dan moet u zich er wel van bewust zijn dat er ook minder leuke kanten aan zitten, namelijk het regelen van de hypotheek. Helaas gaat voor de meesten van ons het een nog steeds niet zonder het ander. Een goede hypotheek afsluiten is makkelijker gezegd dan gedaan. Om zeker te zijn van een hypotheek die bij uw wensen aansluit, kunt u het beste hypotheekadvies vragen aan een hypotheekadviseur. Wilt u weten hoe dit advies tot stand komt? Wij geven u in dit blog een stappenplan hoe u tot een goed hypotheekadvies komt.

Ga op oriëntatiegesprek

Veel hypotheekadviseurs bieden een oriëntatiegesprek aan. Vaak zijn deze gesprekken nog gratis ook! Tijdens dit gesprek vertelt u aan de adviseur hoe uw leven eruit ziet en wat uw plannen voor de toekomst zijn. Ook laat u weten wat u belangrijk vindt. Door uw situatie duidelijk in kaart te brengen, kan de hypotheekadviseur op zoek gaan naar een hypotheek die bij u past. Allereerst zal de adviseur een inschatting maken van uw maximale hypotheek, de maandlasten en de kosten die u kunt verwachten voor het hypotheekadvies mits u bij deze hypotheekadviseur blijft. Vervolgens kunt u op zoek naar een nieuw huis. Heeft u aan de hand van het oriëntatiegesprek geen goed gevoel bij de adviseur? Dan gaat u gewoon door naar de volgende.

Hypotheken inventariseren en analyseren

Wanneer u de juiste hypotheekadviseur gekozen heeft, start het avontuur. Allereerst maakt de adviseur een inventarisatie en een analyse van de financiële situatie waarin u zich bevindt. Door dit, en nog veel meer, met u te bespreken kan de adviseur een geschikt hypotheekbedrag voor u vaststellen.

Het advies opstellen

Het hypotheekadvies wordt opgesteld aan de hand van uw situatie. U bekijkt samen met uw hypotheekadviseur de voor- en nadelen van potentiële hypotheken en komt samen tot een definitieve keuze. Hierbij geeft de hypotheekadviseur u hypotheekadvies over financiële gevolgen van mogelijke levensveranderingen, de rentetarieven, de voorwaarden van de aanbieders en alles wat u nog meer over de verschillende hypotheken wilt weten zodat u uw droomhuis kunt kopen!

Wilt u meer weten over het afsluiten van een goede hypotheek? Vul bij vragen ons contactformulier in.

post

Tips voor het kopen van een bedrijfspand

Hoe kunt u uw bedrijfspand financieren?

Ben u als ondernemer klaar met het huren van een bedrijfspand en heeft u plannen om voor uw bedrijf een bedrijfspand te kopen? Dan kunt u natuurlijk naar een bank gaan voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Een bedrijfspand financierenkan bijvoorbeeld ook via crowdfunding. Hieronder geven we u tips bij het kopen van een bedrijfspand.

Waarom een bedrijfspand kopen?
Waarom overweegt u een bedrijfspand te kopen. U moet vooraf goed de voors en de tegens afwegen voordat u tot koop overgaat. Zolang u huurt, bent u flexibel om snel te verhuizen als dat nodig is. Als u koopt, bent u minder flexibel en zit u min of meer vast aan uw bedrijfspand. Mogelijk heeft u ook nog niet genoeg eigen geld om een zakelijke hypotheek te krijgen. Als u langer ondernemer bent, zijn er meer mogelijkheden dan alleen het afsluiten van een hypotheek.

Bedrijfspand financieren met hypotheek

Voor het financieren van de aankoop van een bedrijfspand kunt u een hypotheek afsluiten.
Dat is een lening met een relatief lange looptijd, minimaal 5 jaar, maar meestal 10 à 20 jaar. Voor een zakelijke hypotheek betaalt u maandelijks rente en aflossing. Hypotheekvormen zijn de annuïteiten, lineaire hypotheek en aflossingsvrije hypotheek. De meeste banken en andere hypotheekverstrekkers financieren maximaal plusminus 70% van de marktwaarde van een bedrijfspand. De rest van de koopsom moet u met eigen geld financieren. U kunt bij de meeste banken een quickscan doen, zodat u een eerste indicatie heeft van de mogelijkheden van het krijgen van de zakelijke hypotheek.

Bedrijfspand financieren met vastgoed crowdfunding

Een andere manier voor het financieren van een bedrijfspand is crowdfunding. Er zijn tegenwoordig ook diverse vastgoed crowdfunding platforms actief. Bij crowdfunding vraagt u investeerders om via het crowdfunding platform te investeren. Financiering van vastgoed door crowdfundingplatforms groeit de laatste tijd zeer sterk. Tussen 2016 tot en met 2018 is er met crowdfunding in totaal 101,2 miljoen euro opgehaald voor 271 vastgoedprojecten. De forse groei in 2018 is het resultaat van het onderscheid dat er tegenwoordig wordt gemaakt in crowdfunding voor verschillende typen commercieel vastgoed: bedrijfsvastgoed voor eigen gebruik en verhuur, vastgoed voor overnachtingen (hotels en vakantiewoningen) en woningen voor verhuur en verkoop. Veel crowdfunding platforms bieden vastgoedfinanciering. Wellicht is crowdfunding een goede en snelle manier voor uw bedrijf om de aankoop van een bedrijfspand te financieren.

De vastgoed trends voor 2020

Eenvoudig investeren in vastgoed

Bent u al flink in het investeren in vastgoed? Of wilt u daar het komende jaar mee gaan beginnen? Dan wilt u natuurlijk op de hoogte blijven van de verwachte trends in vastgoed van 2020. Hier vertellen wij u graag wat meer over.

Vastgoed investeren via crowdfunding

Investeren in vastgoed wordt steeds populairder, alleen willen banken het niet meer financieren. Daarom kiezen steeds meer vastgoed ondernemers voor crowdfunding. Er zijn speciale organisaties die zich hierin hebben gespecialiseerd. Hier staan betrouwbare en vakkundige vastgoedprofessionals, vermogensbeheerders en financieel specialisten klaar om advies te geven over investeren in vastgoed. De eenvoudige bereikbaarheid, persoonlijke adviezen en lage risico’s maken vastgoed investeren via crowdfunding ook erg populair voor particulieren. Dit is dan ook zeker een trend die we nog veel terug zullen zien komen in 2020.

Ontwikkelingen in de technologie

Online investeren via crowdfunding is niet de enige ontwikkeling in de technologie waarvan we verwachten dat het in trend in vastgoed is in 2020. Het komende jaar wordt namelijk het jaar van innovatie! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vinden van nieuwe huurders. Door ‘big data’ kan er veel gerichter gezocht worden naar een huurder die precies past bij het pand. Als investeerders vindt u op deze manier veel eenvoudiger een interessant beleggingspand.

Duurzaam wonen in 2020

De grote trend van vastgoed in 2020? Wij verwachten dat dit duurzaam wonen gaat worden! Het milieu en de klimaatverandering speelt tegenwoordig een ontzettend grote rol in de maatschappij. De vraag naar duurzame woningen, gemaakt van duurzame materialen, wordt dan ook steeds groter. Ook is gas minder aantrekkelijk (mede door de steeds duurder wordende gasprijzen) en laten steeds meer mensen zonnepanelen op hun woning leggen. Gaat u investeren in vastgoed in 2020? Dan raden wij zeker aan om hier op te letten.

Trends in vastgoed van 2020

Bent u op zoek naar een interessant beleggingspand dat mee kan met de nieuwe trends van 2020? Neem dan eens contact op met een specialist die u hierin kan adviseren. Zij hebben vaak ook een interessante portefeuille met panden die aan de trends voor vastgoed in 2020 voldoen!

Besparen op kredieten

Krediet afsluiten

Hoe goed u uw financiële zaken ook geregeld heeft, een financiële tegenvaller kan iedereen overkomen. En bij iedereen komt die tegenvaller onverwacht, maar vooral ongewenst. In sommige gevallen is het zelfs nodig om een lening of krediet af te sluiten om deze tegenvaller op te vangen. Natuurlijk kunt u een lening ook afsluiten om leukere dingen mee te doen, zoals bijvoorbeeld een huis kopen, of het kopen van een auto. Een lening afsluiten doet u in eerste instantie natuurlijk liever niet, maar in sommige gevallen kan het helaas niet anders. Daarom is het belangrijk dat het afsluiten van krediet in ieder geval verantwoordelijk en veilig gebeurt, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Aanbieders vergelijken

Dat u een lening wilt gaan afsluiten is duidelijk, maar waar u dat wilt gaan doen kan nog een moeilijke keuze zijn. Het aanbod van aanbieders is namelijk zeer enorm en bovendien divers, dus wij snappen het als u tijdens uw research soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag bij het maken van een vergelijking tussen deze aanbieders. Daarbij is het allereerst belangrijk om uw persoonlijke situatie goed in kaart te brengen. Op basis daarvan worden namelijk de aanbieders geselecteerd die het beste bij u passen.

De scherpste prijs

Vervolgens kunnen we gaan kijken welk diensten deze aanbieders leveren en welke mogelijkheden dit oplevert voor u. En natuurlijk verdiepen we ons in de kosten die hiermee gepaard gaan. Uiteindelijk wilt u namelijk het beste pakket voor de scherpste prijs. Door onze vergelijking volledig op uw persoonlijke situatie aan te passen, krijgt u een resultaat dat helemaal voor u op maat is gemaakt. U krijgt een overzicht in de aanbieders van krediet die het beste bij u passen, met hun bijbehorende, scherpe prijzen.

Arbeid, huur en incasso

Rechtnet advocaten

Heeft uw verhuurder uw huurovereenkomst verbroken? Bent u het beu om steeds maar achter uw wanbetalers aan te blijven zitten? Bent u zojuist op staande voet ontslagen? In al deze en nog veel meer gevallen is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. U wilt dan natuurlijk zeker zijn dat u de beste hulp heeft die u kunt vinden. Dat zijn de advocaten van Rechtnet. Geschoold aan de universiteit en ervaren door jarenlange ervaring houden onze advocaten er een professionele werkwijze op na en behandelen ze iedere zaak op maat. Zo krijgt u de persoonlijke aandacht die uw juridische probleem nodig heeft.

Faillissementsrecht

Neem bijvoorbeeld een faillissement. U wilt natuurlijk graag een succesvol bedrijf, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Het kan dan gebeuren dat uw bedrijf failliet raakt. Dit is erg vervelend en pijnlijk, maar daardoor is het niet minder nodig om de procedure volgens de regels en spoedig af te handelen. Daarom helpen onze advocaten u bij het failliet verklaren van uw bedrijf. Zo kunt u uzelf er over heen zetten en met een schone lei opnieuw beginnen. Daarnaast kan het zijn dat schuldeisers verlangen dat uw bedrijf failliet verklaard wordt. Onze advocaten staan altijd klaar om uw bedrijf te verweren tegen zulke aanvragen. Wij zitten daarnaast ook in het arbeidsrecht. Wij kunnen u helpen om het ontslag van uw werknemers volledig juridisch verantwoord te laten verlopen of u adviseren als u op staande voet ontslagen bent. Ook kunnen wij u helpen als er zich een huurconflict voordoet of bij andere akkefietjes die leiden tot een arbeidsconflict. Onze ware specialisatie is echter incassoprocedures. Wij hebben een slagingspercentage van ruim 85{1f0d72a7c9769998a494536ed2a1885cfc6876cd992d5ee95c765e8405b5e5e4} en hanteren dan ook een No Cure No Pay methode. U betaalt pas zodra er een gerechtelijke incassoprocedure aan te pas moet komen. Op onze site vindt u nog veel meer informatie.

Uw droomhuis ontwerpen

Een droomhuis, iedereen heeft wel een idee in het hoofd zitten. Vaak zijn het de grootste huizen op de aller mooiste plekjes op de wereld. Dit hoeft echter niet. In Nederland zijn veel plekken die prachtig zijn om te wonen. Uw eigen droomhuis in Nederland kunt u ook laten ontwerpen. Alle ideeën die u hebt en alle wensen die u hebt worden verwerkt naar een ontwerp. Alles wat u graag zou willen hebben kunt u in het ontwerp verwerken waardoor het echt uw eigen huis wordt met alles er in en er aan. Zelfs de plekken van de badkamers, keuken, slaapkamers etc. kunt u zelf bepalen. Het huis wordt precies zo gebouwd als u dat zou willen. Het is echter wel erg handig om hier advies bij te krijgen of een goede hulp. U kunt alle ideeën wel in uw hoofd hebben, maar om het uit te werken is meer ervaring nodig. Alle maten en hoogtes moeten verwerkt worden op een echte op schaal gemaakte tekening of 3D tekening. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van het ontwerp en weet u precies wat u kunt verwachten. Een bouwbedrijf kan u hier mee helpen. Dit bedrijf heeft ervaring met het ontwerpen van huizen, aanbouw etc. en kan dus precies er voor zorgen dat het juiste ontwerp er komt en dat het ook op de juiste manier uitgevoerd gaat worden. U kunt er van verzekerd zijn dat u het huis krijgt die u hoopt te krijgen. Een bouwbedrijf beschikt over de juiste materialen en gereedschappen waarmee dit gerealiseerd kan worden. Ook de werknemers hebben de volledige ervaring om er voor te zorgen dat het tot een goed einde komt en de klus zo snel mogelijk geklaard wordt. U hoeft dus niet te wachten met het realiseren van uw droomhuis. Het kan echt werkelijkheid worden. Wilt u weten hoe en door wie? Klik dan hier.

Wat zijn buitenrechtelijke incassokosten?

Het is vast wel bekend bij vele mensen, wanbetalers. Openstaande rekeningen die niet worden betaald door uw klanten waardoor u uiteindelijk problemen krijgt. Om te zorgen dat de wanbetalers toch betalen kan er een incassobureau worden ingeschakeld. Hiervoor worden incassokosten gemaakt  om een vordering opgelost te krijgen. Deze kosten worden ook wel buitengerechtelijke kosten genoemd. Hier vertel wat meer wat deze kosten inhouden en waarvoor.

Buitenrechtelijke incassokosten niet zomaar.

Er zijn verschillende soorten buitenrechtelijke kosten om te beginnen zijn er administratiekosten, bureaukosten, aanmaankosten, incassokosten. Dit alles wordt in rekening gebracht door een incassobureau, advocatenkantoor en de schuldeiser. Dit zijn hoge kosten die worden gemaakt. Deze kosten zijn dan ook voor de wanbetaler. Verschillende soorten rechters hebben verschillende soorten regels bedacht wat betreft de buitenrechtelijke incassokosten. Deze regels zijn opgenomen in het zogenoemde Rapport Voorwerk II de rechters houden aan deze regels. Als er gebruik wordt gemaakt van een kantonrechter gelden er andere tarieven. Deze verschillende tarieven zijn uitgebreider te vinden op het internet. Hier staat uitgebreider informatie over de tarieven en de verschillende procedures. Wat ontzettend belangrijk is om te weten is het percentage BTW dat over de incassokosten wordt berekend. Het is namelijk zo dat over de buitenrechtelijke incassokosten alleen BTW in rekening mag worden gebracht als de schuldeiser niet BTW plichtig is. Is de schuldeiser nou wel BTW plichtig dan kan de BTW via het incassobureau worden berekend. Dit zijn punten waar je goed op moet letten binnen een procedure. Via bijvoorbeeld Rechtnet is het mogelijk om meer informatie over incasso te krijgen en de mogelijkheden.

Buitenrechtelijke incassokosten, vraag om informatie.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld met Rechtnet te bellen en informatie te ontvangen over de mogelijkheden. Ook kunt u een offerte aanvragen waar informatie staat over de diensten en natuurlijk de buitenrechtelijke incassokosten.

Het snel aanpakken van wanbetalers!

Zoals bekend is de economie niet gunstig de laatste jaren. Het is van belang dat facturen die niet betaald zijn, zo snel mogelijk worden betaald. Bedrijven krijgen het anders steeds lastiger om bijvoorbeeld salarissen en rekeningen te betalen terwijl ze er helemaal niks aan kunnen doen. Het inschakelen van een incassobureau is een manier om uw wanbetalers aan te pakken en het geld terug te krijgen waar u recht op heeft.

Incassobureau met persoonlijke benadering.

Niet elk incassobureau is hetzelfde. Een incassobureau die debiteuren op een persoonlijke manier benaderen zijn het beste. Een voorbeeld daarvan is Centraal Nederlands Incassobureau. Meestal worden zaken dan meteen opgelost. Is dit niet het geval dan worden er andere manieren toegepast om het niet betaalde geld te ontvangen. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen voor het inschakelen van een deurwaarder die ook aanmaningen verstuurd. Zo komt er meer druk op de wanbetaler en zal de betaling sneller worden uitgevoerd. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een wanbetaler hier ook niet naar luistert. Dan wordt de laatste en zwaarste oplossing gehanteerd en dat is de wanbetaler voor de rechter slepen. Voor elke zaak wordt er een gespecialiseerd persoon neergezet die met veel persoonlijkheid u verder helpt. Alle vragen of opmerkingen kunnen met deze persoon besproken worden. Dit vind je niet bij veel incassobureaus en is dan ook vrij uniek. De regel no cure-no pay wordt ook toegepast. Dit gebeurt alleen als een zaak niet kan worden opgelost. Echter zal dit zelden voorkomen en wordt er door vele doorzettingsvermogen gezorgd dat het geld op zijn plaats komt.

Na een zaak wordt het geld zo snel mogelijk overgemaakt naar de rekening van het bedrijf. Het is belangrijk dat alle goed verloopt. Via verschillende medewerkers kunt u meer informatie verkrijgen over de verschillende diensten en werkzaamheden die een incassobureau uitvoert.

Wat doet een interim Manager

Een interim manager is een persoon die op tijdelijke basis de taken in een bedrijf kan overnemen. Meestal worden interim managers ingeschakeld wanneer er een overbelasting is van bepaalde werkzaamheden in een bedrijf of wanneer er onderbezetting van personeel gaande is. Voor allerlei functies zijn interim managers in te zetten om de overbelasting of onderbezetting voor een bepaalde periode op te vangen. Dit kan doorgaans bij allerlei type organisaties van verschillende soorten grootte.

Verschillende specialisaties

Ook wanneer u voor een korte periode op zoek bent naar een specialist op een bepaald gebied, kunt u terecht bij een interim manager. Deze kan vervolgens op tijdelijke basis de gewenste werkzaamheden uitvoeren. In Nederland zijn een groot aantal interim managers actief op zelfstandige basis. Dat betekent dat zij zichzelf als het ware verhuren aan bedrijven om voor hen te werken. Daarnaast zijn er ook een aantal organisaties die interim personeel uitlenen. Een dergelijke organisatie heeft dan doorgaans personeel dat gespecialiseerd is in een bepaald vakgebied. Door het aanbieden van personeel voor verschillende specialisaties, kan er gekozen worden voor de meest geschikte persoon.

Financiële interim manager?

Er zijn bijvoorbeeld accountants- en advieskantoren die interim personeel uitlenen aan bedrijven. Op financieel gebied hebben zij diverse specialisten die kunnen helpen met verschillende administratieve werkzaamheden. Dit kan handig zijn wanneer er bijvoorbeeld iemand in uw organisatie langdurig ziek is of wanneer er ineens veel werkzaamheden gepland staan. Bekijk meer informatie en neem direct contact op met een specialist op het gebied van financiële en administratieve werkzaamheden.