Incasso bureaus

Soms komt het voor dat mensen die bij u een lening hebben staan deze niet meer kunnen betalen of niet meer willen betalen. Het is dan vaak lastig en vervelend om het geld zelf terug te regelen. Daarom is het vaak beter dat u op dat moment met een incassobureau contact opneemt dit zijn specialisten op het gebied van geld terug krijgen van wanbetalers. In de volgende blog gaat u meer lezen over incassobureaus in Nederland en de services die ze bieden.

kosten

Ook bedrijven in Nederland een incassobureau inschakelen voor de diensten voor het innen van schulden bij hun debiteuren. Er zijn bedrijven die slechts eenmalig de diensten van een incassobureau gebruiken, maar het gebeurt ook regelmatig dat bedrijven zich aansluiten bij een bepaald incassobureau en zich als het ware abonneren. Hierbij spreekt het bedrijf met het incassobureau af welke stappen er genomen worden en op welke momenten om de wanbetaler over te halen om de openstaande schulden te voldoen. Bent u de eigenaar van een bedrijf of dat regelmatig last heeft van wanbetalers of heeft u op een anderen manier vaak last van wanbetalers dan is het vaak verstandig om na te denken over een contract dit bespaart u op de langere termijn vaak veel geld.

Een offerte aanvragen

Het inhuren van een incassobureau kan een dure zaak zijn, maar dat hoeft niet. Zo werken veel incassobureaus in Nederland met een no cure no pay regeling dit houdt in dat als ze u niet kunnen helpen u niet hoeft te betalen. Vaak is het slim om voor het inhuren van een incassobureau vast wat onderzoek te doen op internet en vervolgens een paar offertes aan te vragen zodat u een inschatting kan maken van de kosten. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Klik dan hier.